historien bakom sgam

Hur blev vi till?

En långsiktig och hållbar verksamhet

Grundarna av SGAM, Martin och Simon, har lång erfarenhet från energi- och fastighetsbranschen:

Martin grundade 2019 sitt första bolag, CM Analytics, efter att han arbetat fjorton år inom fastighetsbranschen. De första tio åren inom styr och regler, därefter fyra år på ett Facility Management bolag med huvudarbetsuppgift att utföra Energiprojekt samt Energiuppföljning.

Simon grundade även han 2019 sitt första bolag, TMD Teknik, efter tre års veckopendlande. Sedan 2005 har Simon arbetat med tjänster inom främst fastighetsautomation såsom programmering, driftsättning och driftoptimering.

Martin och Simon lärde känna varandra 2019 i och med ett större digitaliseringsprojekt som de båda arbetade med. De insåg snabbt att de kompletterade varandra väl. Kort därefter fördjupades samarbetet som ledde till flera nya lyckade projekt. Hösten 2021 grundades SGAM i syfte att tillsammans bygga en långsiktig och hållbar verksamhet för att kunna leverera kvalitativt värde till sina kunder, något både upplevde saknades stundtals i branschen.

Sedan 2019 har SGAM utvecklats och är idag ett stabilt, roligt och lyckat samarbete – 2 nördar emellan!

 

Organisation

Sedan 2021 har SGAM växt med flera vassa medarbetare. Idag består SGAM av ca 10 medarbetare som tillsammans hjälps åt att bedriva energiarbete åt våra kunder. Ett härligt gäng, handplockade av Martin och Simon, och alltid med utsträckta hjälpande hand till våra kunder.

Vi bistår våra kunder i hela Sverige, och våra kontor finns i Södertälje och på Gotland.

 

Vi har aldrig, och kommer aldrig ha, som ambition att växa för växandet skull. Om våra kunder tycker om det vi gör, vi skapar värde och vi samtidigt bidrar till en bättre, mer hållbar värld så kommer tillväxten på köpet. Vi kommer dock aldrig tumma på kvalitet – vår leverans är den viktigaste måttstocken för att behålla våra kunden – om ni är nöjda är vi nöjda!” – Simon, VD SGAM